Εγγραφή σε Virtual RunsΉρθε η ώρα να επιστρέψουμε στους "αγώνες" με ένα νέο τρόπο!

Με βασικό σύνθημα "τρέχουμε μόνοι - είμαστε μαζί" και με απόλυτο σεβασμό και συμμόρφωση στις οδηγίες για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.#GOSPORT
Κανόνες Συμμετοχής - Όροι & Προϋποθέσεις

Οι συμμετέχοντες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση τραυματισμού τους. Οι συμμετέχονες θα πρέπει να τηρήσουν, να σεβαστούν και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες σχετικά με τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού και τους ειδικούς κανονισμούς για την μετακίνηση τους εκτός σπιτιού. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν εξεταστεί από ιατρό, ο οποίος θα τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής που θα επιλέξουν να κινηθούν.

Η Διοργάνωση και οι συνεργάτες της διατηρούν το δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών που θα στείλουν οι συμμετέχοντες για τον φωτογραφικό διαγωνισμό. Κάθε συμμετέχων του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα αυτόν τον όρο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εμφανιστεί η φωτογραφία που ο ίδιος θα στείλει για τον αντίστοιχο φωτογραφικό διαγωνισμό, στην οποία μπορεί να εμφανίζεται και ο ίδιος ή άλλα πρόσωπα, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από την όποια δημοσίευση του υλικού.

Κάθε συμμετέχων τρέχει ή περπατάει όπου και όποτε θέλει από τις 00.01 εως τις 23.59 την ημέρα του αγώνα. Καταγράφει την προσπάθειά του με όποια εφαρμογή επιλέξει στο smartphone (Runtastic, Keepmyrun, Edmondo, Pacer κοκ) απλά στέλνοντας screenshot στο mail vrun@gosport.gr όπου θα φαίνεται καθαρά το όνομα, η ημερομηνία, η απόσταση και ο χρόνος. (Συνήθως τα δεδομένα αυτά φαίνονται στην σελίδα feed του app). Mε τον ίδιο τρόπο μπορούν να στείλουν στο ίδιο mail screenshot με την προσπάθεια ανεβασμένη στο Garmin connect, Polar flow, Strava κοκ όπου θα φαίνεται καθαρά το όνομα, η ημερομηνία, η απόσταση και ο χρόνος.Σε περίπτωση που γίνει σε διάδρομο θα μας στείλετε photo από την οθόνη.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα στείλετε και στο Instagram, Viber, Messenger. Δεκτές γίνονται όλες οι προσπάθειες που είναι ίσες ή μεγαλύτερες από την απόσταση του "αγώνα". Δεκτές γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται μέχρι την ώρα έναρξης των "αγώνων".

Στην εκδήλωση δεν θα υπάρχει κατάταξη και απονομές μεταλλίων. Θα γίνει ανάρτηση όλων των προσπαθειών με αλφαβητική σειρά. Τα προσωπικά σας δεδομένα, όνομα, επίθετο, φύλο, ηλικία, email θα διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.